Jag fyllde min tårtamed hallon/blåbär/grädde och garnerade med kokosflarn och krossad mandel… såhär i efterhand önskar jag att det hade funnits färska jordgubbar i affären som jag kunde ha garnerat med för det hade nog verkligen lyft den här tårtan
Vispa vitorna med hälften av sockret till ett fast skum. Kul har det varit hur som helst med liv och rörelse i trädgården, för vi hade tur med vädret och kunde vara ute den mesta av tiden
Ett bra tips för att få en slät yta är att ta ett bakplåtspapper, ta tag i långsidans kanter och dra med lätt tryck bakplåtspappret från botten till toppen längs tårtan
På bilden ovan har jag använt receptet på marängbottnar, blandat hallonsaft från silade hallon tillsammansmed vispad grädde och penslat på smält choklad på vissa bottnar
Åh vad det är härligt med grillsäsong, allt precis allt känns mycket roligare tom matlagning ju = ). strö över maizena och låt koka lite till så att det får en schysst konsistens
Denna mousse fårmed all fördel förberedas dagen innan, om inte annat behöver den några timmar i kylen för att den verkligen ska sätta sig innan du bygger din tårta
Men den här underbara tårtanmed en ny gräddfavorit från Soyatoo – ja, den hör verkligen hemma här. Färska eller frusna hallon (går bra med vilket bär du än vill
Jag och Linda hjälpes åt medtårtan. Fyll din tårta eller använd till annat bakverk/dessert (För att den ska bli stabbig så bör du ställa in bakverket/tårtan i kylen en stund nu)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.