Jag tävlaromett underbart förkläde från Carolyn's Kitchen hos Sockertussen. Jag tycker att det är så himla kul att kunna ge tillbaka något till er som tittar in här och följer min lilla blogg
samt tävlar i vem som lyckas vaska fram mest. ett recept om dagen. då han bänkar sig framför Discovery Channel för att se allt som heter stort, bigt, maskiner, diggers, kraftfullt
Läste igenom nötbrödsreceptet ett par gånger. Dessutom så fick jag Birgitta Höglunds långkok-kokbok och hade spetsat in mig på en gulaschsoppa därifrån
Det är faktiskt första gången som jag tycker att Christine gjorde rätt som valde den lugnare och stabilare Raoul (den rollen spelades av Anton Zetterholm)
Blanda vin och socker i en kastrull, detta får nu koka upp under omrörning. Jag har inte testat det förut och inte heller har jag testat det efteråt, så jag vet faktiskt inte om det var drickbart eller inte
När jag började intressera mig för bröd för några år sedan bakade jag mycket ur Riddarbageriets bröd, och en favoriter i den boken var ett bröd som heter Kamut Grande
Här är det, Annabelle och Patrice Murillons bageri Au comte de Tourrettes i Tourrettes sur Loup. Eftersom min franska är mycket knapp, och Patrices engelska än sämre, så blev det ibland lite förvirrade situationer där i bageriet, men det mesta redde ut sig
Här kommerett bra brödrecept som ni bums skall skriva upp i receptpärmen. Dragfri plats och under bakduk – Jäst är som en gammal tant – mycket känslig för drag
Visst går det bra att slänga ned lite äggvitor i en pannkakssmet, i stället för ett av äggen, men eftersom jag tagit för vana att frysa in mina äggvitor, så krävs det framförhållning för att de skall bli använda
Efter julen sjunker jag ihop som en dåligt gräddad petit choux. Vänd sedan upp den på ett fat. Och trots att februari präglas av influensor och kräksjukor brukar livet genast bli bättre då (jag brukar säga att det beror på ljuset, men handen på hjärtat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.