Häll sedan över grönsakerna i stekgrytan med köttfärsen och slå på rödvin. Skala och hacka tomaterna och rör ned dem och Barilla Classico-såsen i stekgrytan
Blanda parmesan och basilika i en mixer och krydda med salt och peppar. Koka pastan i enlighet med anvisningarna på förpackningen, häll av vattnet och vänd runt i vitlöks- och tomatsåsen
Koka Barilla Penne Rigate i rikligt med saltat vatten tills den är ”al dente”. Tillsätt chili (halverad och strimlad), oliver och krydda med salt och peppar från pepparkvarn
Koka spaghettin i enlighet med anvisningarna på förpackningen. Sätt ugnen på 220 C° och koka upp en stor kastrull med vatten. Karamellisera under tiden rödlöken i 2 msk olivolja, salta och peppra och stek på medelgod värme i ca 10 minuter
Koka spaghettin i enlighet med anvisningarna på förpackningen. Sätt ugnen på 220 C° och koka upp en stor kastrull med vatten. Tillsätt spaghettin till såsen och fräs allt på medelgod värme i 1 minut under regelbunden omrörning, till en krämig konsistens
Så passa på att vara med och tävla om en god och annorlunda energidryck. Lagom till sommaren har Magic även framställt några goda och läskande drinkrecept, både med och utan alkohol
För att vara med och tävla gäller följande regler. Jag har inte den största bakbloggen, men jag har ändå mina trogna följare som lämnar meddelanden som är roliga att läsa och värda att hålla på och blogga vidare för =}
Hallå. Nu tycker jag det är dags för lite uppdatering och ett gott recept igen, eller vad säger ni. Den kära köttfärssåsen som smakar precis som den man fick i skolan
Vill du vara med och tävla. De har skrivit böcker tillsammans (och enskilt) tidigare och den här gången var det en kombinerad livsstils och kokbok med den lockande titeln "Ät dig i balans - bästa maten för glädje och lust"
Ni är väl med och tävlar. Igår eftermiddags sällade jag mig till skaran som begav sig till Fotografiska här i Stockholm, för att bevista Svenskt Kötts pressträff med anledning av lanseringen av nya, svenska styckningsscheman
Ett fel som flera av de tävlande gjorde var att de använde för lite fett och därmed fick alltför torra korvar på tallriken, det går inte att göra bra korv utan tillräckligt med fett
En krämig och god pastasås med fläskfilé. Börja med att putsa filén och skär den i strimlor. Lägg i en traktörpanna med lite matfett och stek den fin runt om
Man förbereder och blandar ihop allt kvällen innan, låter det stå i kylskåpet över natten och på morgonen toppar man bara med valfritt tillbehör och man har en mättande, god frukost
Tröttsamt men jag förstår att det är för att jag är lite nervös och tänker mycket på tävlingen i och med att jag lagt ner så mycket tid och energi på förberedelserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.