Passar dig som har exremt torra fötter, innehåller kokosolja som ger nöring och verkar återfuktande, för bäst resultat, använd i kombination med bomullsstrumpor under natten
Om DU liksom Anna är trött påständigtjojo-bantandeoch vill hitta ett sunt ochhållbart ätbeteende kan du liksom hon gå kursen TänkDigSmal - gå ner i vikt med KBT
Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Riv mandelmassa och lös den med. Blanda smör och socker. och häll sist i mjölet. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Tycker du det är jobbigt, kladdigtoch tar lång tid att laga paj. För dig som är viktväktare. Den är dessutom perfekt att ta med och äta kall på picknicken
Tänkte ge er ett sjukt bra tips. Vi använder ostkrydda, popcorn krydda, lökpulver, salt, paprika pulver, grillkrydda, dill ( inte alla på samma såklart) men ni förstår det är bara att testa dig fram
Kassler- och rislåda. Häll creme fraiche-blandningen över. Lägg på lök och kassler och rör om. Rör ihop creme fraiche, mjölk, majonnäs och chilisås i en bunke
Jag min ärligt talat inte exakt hur mycket buljong jag använde - pröva dig fram, helt enkelt. Tillsätt Pernod (eller vitt vin) och grädde, och så mycket grönsaksbuljong som behövs för att soppan ska få den av dig önskade konsistensen
Åt rakt av från skärbrädet och det kändes väldigt "rustikt" (fint ord för icke fint). Det fanns tyvärr inga bifftomater i affären (chock - detta är ju ändå Stockholm och inte lilla staden på landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomater i grönsaksdisken så det gick bra ändå
Billiga ingredienser, enkel tillagning, och dessutom ett recept som med några enkla modifikationer kan bli både helt vegetarisk (samt vegansk respektive helt fri från mjölkprodukter, om man utesluter parmesanosten) - det läns nästan lite för trendigt för att vara jag
Jag tänktepå det här med bakpotatis, eller säger ni bakad potatis. När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.