Vänd sedan ipastan och den rivna osten, rör om tills osten smälter och såsen täcker pastan. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middagsnabbt utan att stå för länge i köket
På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annatvitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senastetiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här ireceptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Använde den i dagens Baconsås, vääldigtsnabblagat & gott. Låt allt koka ihop och servera med pasta. För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda
Stek det knaprigtistekpanna. Torka ur stekpannan. Koka pastan och strimla baconet. Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor
Jag fick dessutom använda minfina nya buffetgryta tillpastan så det var extra roligt =). Nu är det helg igen och idag har vivarit på invigningen av grillmässani Kungsträdgården som vi var inbjudnatill och det var roligt även fast det ösregnade
Häll av vattnet från den färdigkoktapastan och blanda med knaperstekt bacon och lök. Hetta upp en stekpanna på medelhög värme och stek först baconet tills det blirknaperstekt
Och liteannat att skölja ner det med. Gorgonzola, Roquefort, Stilton. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraichei en härlig sås tillpasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.