Spröda och goda glutenfria småkakor med sylt. Den här gången använde jag jordgubbssylt eftersom jag tyckte att det passade bra tillmidsommarfikat, men det klassiska är att använda hallonsylt
Kakor är roligt att baka. Fyll med godaste sylten och kanta med knaprigt pärlsocker. Arbeta samman strösocker, smör, mjöl och vaniljsocker så att det blir en smidig deg
Ingredienser. Lägg mör, socker och vaniljsockeri en bunke och kör ihoptill en jämn smet. Tillsätt vetemjöl och rör ihop så du kan forma degen till en klump
Rör ihop rumsvarmt smör och socker. Tillsätt äggula och vaniljsocker, och arbeta i mjölet. Fyllning. Gör en fördjupningmitti kakorna och lägg i en klick sylt
Just syltkakor går att varieraioändlighet, (nästan i alla fall) i både smak och utseende. Finns det något enklare och godare än en knaprig och söt syltkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.