I dag gör jag syltadingefära och det mina vänner, det är jäkligt gott. Att ingefära är en av minafavoriter är svårt att missa eftersom jag använder det i vart och vartannat recept
Smakmässigt är det fyra helt olika såser som står uppdukade här idag och vi kan intyga att de alla smakade fantastiskt gott och vad vi förstår på värdinnan så är dom precis så lättgjorda som det låter
Trissisylt, tillverkadesidag. Det blev jordgubbssylt, blåbärssylt och granatäppelsylt. Använde receptet jag lagt ut tidigare, där jag endast tillsätterchiafrön, och ingenting annat
Garneringflorsocker. Smula jästen i en bunke. Tillsätt mjölk och rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt ägg, strösocker, salt, kardemumma, smör och vetemjöl, litei taget
Idag gjorde jag tre olika sorters juicer, och alla blev goda och fyllda med massor av nyttigheter. Fördelen med att göra egen juice är att den blir mycket nyttigare än den du köper
Tips på olikafyllningarhittar du under kategorin Pajer (Mat). Vi är många som tycker om att äta pajer, men det är lätt att smartpoints/kalorierna skenar iväg på grund av pajskalet
Grönt på grillen. Paul Svenssons mat utgår alltid från det gröna och att vårda råvaran. För oss har han komponerat fem grillrätterenligt denna matfilosofi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.