Gäller ju att passa på när solen visar sig från sin bästa sida. Men innan jag drog iväg på alla dessa äventyr så var det givetvis frukost, och idag åt jag en smoothiebowl
Jag tror att kroppen liksom fattar att den fått tillräckligt med näring så det inte spelar någon roll att det inte ligger massa fast materia och fyller upp magsäcken
Ålamörker, jag fattar. Därefter blir det kokt ål med potatis och senapssås, å en lille en. Sedan tar man sig glatt ann den ljuvligt knaperstekta ålen och ett potatismos from heaven med smör och sirapshåla
Bryt massan med kniv eller en ballongvisp så att den delar sig i ca 1 cm stora bitar. 10 l mjölk 1 dl filmjölk 1 dl yoghurt 3 ml löpe (jag tog ½ msk till en halv sats ost, förklarar varför längre ner i inlägget) havssalt Gör så här Värm mjölken till 36 grader i en stor gryta
Og dette er faktisk første gang jeg har laget noe som ikke ble særlig vellykket. (Hornsalt fungerer når man skal lage en tørr kjeks, men visstnok ikke når det er en del fuktighet i deigen
Dom vill ni ju inte missa. ♡. En härligt fräsch Raspberry mint smoothie toppad med egensötad vaniljkvarg, fräska jordgubbar, pumpakärnor, kokosflingor och några blad färsk mynta
Det underlättar om man har en mixer och inte en stavmixer, kör du med det sistnämnda så finns en risk att du får stå ganska länge och mörda grönkålen som är en seg liten rackare
Man kan också göra mycket olika smaksättningar på plättarna och även ha många olika tillbehör till, några jag snappat upp är att tillsätta kanel eller rivna äpplen i smeten och så kan man äta kesoplättarna som dom är eller så är det väldigt gott med turkiskyoghurt med lite bär till
Imorrn återvänder vi till detta fantastiskaparadis och det ska bli hur kul som helst. SNICKERSKAKOR200 gram jordnötssmör (smooth)1,5 dl socker2 dl ljus sirap5 dl Kellog´s cornflakes3 dl kokosflingorGlasyr
som sedan pudras med pulveriserad Vodka & Lime och doften av drycken sprayas i luftenLunchen började med ett glas champagne och rödbets"macaroons" med pepparotskräm, som smalt i munnenRödkålsgazpacho med senapsglass- fantastisktVaktel "jelly" med kräftkräm, kycklinglever parfait, ekmossa och tryffel toastDen berömda "snail porridge" - snigelgröt med Iberico Bellota skinka och hyvlad fänkål, (suddig bild)Stekt Foie Gras med barberry sås (vad är det på svenska
Denna sallad har allt jag gillar, en blandning av krämigt, krispigt och salt. )Bacon & avokadosallad 1 port1 näve rucolla1 näve babyspenat1/2 grön paprika1 stor avokado1/2 pkt bacon20 g fetaost2 msk nötter/frön, jag tog solrosfrön och pumpafrönStek baconet tills det blivit krispigt
Viktväktarna is tha shit. e vecka som Guldmedlem annars får man inte ha kvar sitt gratis medlemsskap. I jul gick jag upp ca 3kg och har gått ner 2kg nu
Ugnen på 200 grader, låt stå inne i ca 15 minuter (använd ögonen, se om köttet är lagom tillagat mitt inne i biten istället för att bara gå på klockan). Läs även andra bloggares åsikter om Choklad, Drömmar, Middagssällskap, Vardagslyx, Fisk, Grönsaker, Smaskens 400 g färsk lax
Sammanfattningsvis så är hela konceptet väldigt amerikanskt. Igår gjorde vi slag i saken, passade på innan den stora turist säsongen drar igång & gick dit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.