Gör så här. Ur mästerkocken Gabriel Jonssons kokbok. Bryn löken i smör så den får färg. Tillsätt färs och övriga ingredienser och rör till en jämn smet
Förra årets vinnare Jennie Walldén gick ju från klarhet till klarhet och var klart en värdig vinnare, nu ska det bli spännande att följa årets tävling och se vem som få ge ut årets kokbok
Ja, det här var mitt bidrag i slutauditions på SverigesMästerkock i Gävle. Shakshuka med mustig tomat, paprika, lök och härliga kryddor som spiskumminfrön, fänkålsfrön och saffran, örter som koriander och bladpersilja
Det är nu cirka fyra månader sedan jag gjorde TV-debut i SverigesMästerkock, och ytterligare cirka fyra månader sedan programet spelades in och jag var på audition i Helsingborg
Duktiga kockar båda två, men nu är det så att jag köper alla Mästerkockarnas kokböcker och Ludvigs kokboksidé med recept där alkohol på något sätt ingår känns som en kokbok jag inte kommer använda särskilt ofta, därför hoppas jag nu kunna ställa in en kokbok av Sandra Mastio i min samling kokböcker av SverigesMästerkockar
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Lös upp jästen i det kalla vattnet och tillsätt därefter salt, havrekli och havregryn. Skär ytliga snitt i limporna och ställ in dem i nedre delen av ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.