Svartvinbärsmarinerade kalvkottletter med vinbärssmörsås och färskpotatis
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kalvkotletter à ca 150-200 g
  • ¾ dl koncentrerad svart vinbärssaft
  • ½ dl soja
  • 1 dl rapsolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd chili
  • Salt
  • Nymalen vitpeppar
  •  
  • Vinbärssmörsås
  • 100 g smör
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • pressad
  • 1 msk senap
  • ½ dl koncentrerad svart vinbärssaft
  • 1 msk koncentrerad kalvfond
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk balsamvinäger
  • 1 msk soja
  • 1 ½ tsk maizena
  • Salt
  • Nymalen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.