Lägg blandningen över fisken. (jag lade i min i crème fraicheblandningen, det blev inte bra så jag rekommenderar att man strör osten över fisken och såsen istället)
Strö den skivade squashen över fisken. Häll över grädden så att den rinner ner på sidorna om fisken. När fisken är vit istället för genomskinlig hela vägen igenom är den klar
Min kusin V bjöd på en variant av den här fisken förra sommaren, då med räkor. Häll gräddblandningen över fisken och laga fisken i 200° i ca 20 min eller tills fisken är klar
Jag har länge försökt få till den där perfekta fiskgratängen. Utan att lyckats. Jag har läst recept, provat olika sorters fisk, vart ambitiös och verkligen gjort gedigna försök att få till den där saftiga, mjuka och välkryddade kombinationen
Jag inledde utmaningen med att laga Laxpudding Finna har lagat Risotto med citron & persilja med ugnsstekt lax Anna bidrar med Pasta med tonfisk Anki och Håkan i Mårtenssons kök har lagat Lax med het mangoröra och limesås … … och Tonfiskfilé med syrliga grönsaker Vardagslax med gurksalsa kommer från Angela Och slutligen har Malin gjort en härlig Örtig laxsoppa Håll utkik, inom kort kommer ett nytt tema för februari
Malmö Fisk Hannes & Johannes har precis slagit upp portarna i en lokal vid Regementsgaten i Malmö. Strö lite flingsalt på fisken och låt dra i ca trettio minuter
600 g fiskfilé, t ex sej eller hoki2 vitlöksklyftor2 paprikor1 purjolöksmör2 dl vatten2 dl vispgrädde2 fiskbuljongtärningar4 msk sweet chilisauce1/2 tsk saltGör så härSkär fisken i 3 cm stora bitar. Lägg i fisken och låt det sjuda 3-5 min
Placera ut fisken över. Häll på fisken precis så det täcker och servera resten av såsen vid sidan av. Idag är det lager på lager som gäller för mig och då pratar jag inte om kläder (verkligen inte med tanke på det vädret vi har) utan om Mat
Skär fisken i bitar och lägg i grytan. Igår lagade jag Emelies goda fiskgryta i sann Cajsa Warg-anda. Saffran, vitt vin och grädde blandas med de grönsaker, fisk och skaldjur som önskas eller råkar finnas hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.