Helgdagarna får jag lov att säga att jag brukar komma ihåg, jag är ju inte helt galen, men eftersom jag ibland jobbar en del av dem så blir det där med traditioner lite luddigt
Ingredienser Portioner. 4 1 burk matjessill (à 200 g) 1 kokt ägg 1 rödlök 1 äpple 1/2 dl majonnäs 1/2 dl crème fraiche 1 msk kaviar på tub 1 msk hackad gräslök 1 msk finhackad dill peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Lagade en enkel men god middag nu ikväll, som serverades med köpt bea och Felix Pommes Chateau från frysdisken - ibland orkar man bara inte göra allt från grunden
Mjuk men ändå lite knäckig på ytan. Häll smeten i formen och bre ut med hjälp av en slickepott. Ta av kastrullen från värmen när det tjocknat lite och blanda i äggulor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.