Jag ändrade lite i receptet, uteslöt mozzarellan och ökade på mögelosten med nästan dubbelt. Då kan man passa på att göra denna lasagnen som var med i mitt senaste nummer av "Cook vegetarian"
1250 g fryst bladspenat. 11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza medsvamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
eller annan svamp. Vänd ner kycklingbitarna ochspenat. Smaka av med muskot, salt och peppar. Häll mjöl i en bunke, tillsätt mjölken lite i taget och vispa till en slät smet
Rör sedan ner spenat, svampoch lök med crème fraichen och låter det bli varmt i stekpannan. Och såsen gör jag på crème fraiche med smak av karljohan, timjan och citron
Den här måndagens vegorätt får bli lite annorlunda men väldigt god - härligt färgsprakande paprikor med en fyllning av blandad svamp, babyspenatoch det naggande goda, rödbruna, lilla fröet canihua
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.