Låt svalna på galler utan bakduk. Jag tycker att de här baguetterna är godast att äta med bara något gott smör till eller doppa i en god olivolja med lite salt i, det behövs inget annat pålägg eftersom brödet är så gott i sig
Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Den innehåller mycket antioxidanter från blåbären och fibrer från havregrynen så du kan med gott samvete unna dig en extra bit
Vrid baguetternamed lätt hand och lägg på papprad plåt. I receptet står det att man endast ska röra ihop degen kvällen innan, jag har testat receptet två gånger nu och valt att arbeta in mjölet med köksassistenten, fungerar också utmärkt
Låt kakan svalna i formen och lyft sedan upp hela papperet med kakan ur formen. Dessutom är den väldigt enkel att göra med få ingredienser som man oftast har hemma
Låt den svalan något så blir den extra knäckig och seg. Smält smöret och låt det svalna. Igårkväll bakade jag denna vansinnigt goda, sega, knäckiga paj med hallon och blåbär
Blanda i små bitar av pepparkaksdeg och häll över i smord form med löstagbar kant. I morgon är det kladdkakans dag och det passade vi på att fira redan igår då kladdkaka är en stor favorit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.