Ingredienser Portioner. 15 bitar Botten 1/2 g saffran 1/2 dl vatten 3 ägg 1 1/2 dl strösocker 2 dl vetemjöl (2 dl motsvarar 120 g) 1 tsk bakpulver Fyllning rivet skal av 1 apelsin 50 g mörk choklad (70%) 250 g mascarpone 1/2 dl florsocker Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Hur många fler än jag jobbar i dag. Det var väldigt lugnt i trafiken på väg till jobbet så det verkar som att de flesta fortfarande har semester och ligger hemma o drar sig
Inte nog med att det ser proffsigt ut så låter det gott också och jag tänkte dela receptet på Saffransrulltårtan som är en utmärkt frukost, mellanmål eller lätt lunch/middag, jag har testat
Saffransrulltårta med apelsinchokladfyllning. Delar med mig av ännu en favorit med saffran i. Den här gången är receptet hittat i icas recepthäfte som finns i butiken
Det är ändå lite roligt när man tänker på det. I Indien bakas det chapati på öppen eld, i Surinam roti, i Mexico äter man tortillas gjorda på majsmjöl, i mellanöstern bakar man fantastiska pitabröd att fylla och i Sverige äter vi gärna och mycket tunnbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.