Kakan - som både är glutenfri och helt mjölkfri - är chokladstinn, mörk och i mitt tycke sagolikt god, och serverad med färska eller frusna/tinade hallon och grädde smaksatt med hallonflorsocker når den rent av himmelska höjder
Men då gör jag scones på morgonkvisten, väldigt fort gjort att blanda ihop degen/smeten och så gräddas dom medan jag sminkar mig och gör alla andra sysslor
Paleo Brownie - 4 bitar. 1-2 msk kaffe. Klä en liten brödform (ca 8X18 cm) med aluminiumfolie och fördela i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 15-18 minuter. Paleo Brownie - 4 bitar. 1-2 msk kaffe
Mixa dem med en stavmixer tills keson blir lite slät, då slipper du kesoklumpar i brödet. Låt degen stå och svälla medan du värmer ugnen, i 10 min. Värm ugnen till 200° och klä en plåt med bakplåtspapper. Forma 6 st platta bröd, pensla med ägg och strö på sesamfrön. Baka mitt i ugnen i ca 15-20 min
En trend som tagit matvärlden med storm som jag var tvungen att testa. Tomatsås- recept HÄR. Lägg på en plåt med bakpapper och platta ut till en rund pizzabotten
Smula jästen i en bunke och lös upp den med vatten och olja. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper. 50 g jäst1/2 dl rapsolja5 dl fingervarmt vatten3 msk sirap1 tsk salt2 msk fiberhusk11 dl glutenfri mjölmix. Nagga med gaffel och låt jäsa i 40 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda i mitten av ugnen i ca 8 minuter. 11 dl glutenfri mjölmix
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.