Putsa och skär köttet i fyra lika stora bitar och krydda med salt och peppar. Bryn köttet runt om i smör och ett par kvistar timjan och låt det gå klart i ugnen på 150° tills innertemperaturen är 52–54° (för mediumstekt)
Trä jätteräkorna och pilgrimsmusslor på fyra spett och salta. Stek eller grilla dem. Salta och peppra oxfilén och stek eller grilla till önskad genomstekningsgrad
Nu är jag helt utslagen av all god mat, middagen blev en riktig höjdare och desserten också men den kommer i morgon, idag får du hålla till godo med SurfandTurf, hummer och oxfilé i en riktigt ljuvlig kombination
4 st grillspett , av bambu eller andra spett. 1. Krydda köttet med krossad svartpeppar. 2. Trä langustbitar och pilgrimsmusslor på fyra spett och salta
Massor av spännande utflykter är inbokade. Spännande tider, mina vänner. Friday, baby. Nu passar jag på och njuter av sista fredagen som deltidsarbetare
Tillsätt sedan svampoljan droppvis tills emulsionen får en majonäsliknande konsistens. Vänd ner kloköttet i svampemulsionen och lägg blandningen i det friterade brödet
Isterbandpasta med rosmarin och nürnberger. Servings. 4. Cook Time. 30 Min. Pinchitos med saffransris. 20 Min. Kiwimarinerade kycklingspett med kokossås och avokadosallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.