Schysst, glutenfri pizzamed tomatsås, grönkål, getost, päron, valnötter honung och balsamico. Vi bakade ihop en hälsosam pizzaoch toppade med en förjäkla fin kombination vi slängt ihop förr
ta ut pizzanoch toppa med parmaskinka, ruccula, valnötteroch ringla honung över. -Det går nog inte att få en godare pizza, och jag håller absolut med där
När pizzan är klar ringlar du över honungen ochvalnötternaoch dekorerar med basilika. Rulla ut pizzabottnen på en plåt (bakplåtspapper följer med) och bre på tomatpuré
Svamppizzamed getost, fikon och serrano. En underbart god höstpizzamed mustiga smaker. Det blev till att testa nya och underbara smakkombinationer på pizzan häromkvällen
Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Pensla dem med pressad citron. Kärna ur och skiva päronen mycket tunt. Strö sockret över päronen. Kavla degen till en tunn rundel och lägg den på bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.