Bastard Burgers har nämligen bara restauranger i Luleå, Piteå (. Och om man får döma av Bastard Burgers ledningsteam, Uppsalakockarnas och Burger Dudes reaktioner när de fick en förhandstestning förra veckan så har jag lyckats ganska bra
Idag släpps första hamburgaren i mitt JÄTTELIKA ÅRSLÅNGA samarbete med den helgrymma hamburgerkedjan Bastard Burgers där jag kommer sätta en ny kick ass (får vi hoppas
*I samarbete med Bastard Burgers*. Inte minst går samarbetet med Bastard Burgers på räls alltså. Så OTROLIGT roligt att se alla era reaktioner på den första månadsburgaren och på den stora nya veganmenyn som jag hjälpt Bastard Burgers att ta fram
*I samarbete med Bastard Burgers*. Det här blir ett snabbt inlägg den här gången, som kommer att uppdateras inom kort med en video, fler bilder och kanske lite längre utläggning om själva receptet och hur samarbetet med Bastard Burgers går (spoiler alert – jävligt bra
Den här typen av pastarecept känns dock lite som något av en bastard. Hej. Jag måste erkänna att jag blir hungrig bara av att tänka på det här receptet
Det ska ätas( Bastards pizzaställe på Kullen ska bl. Tjoho. Nu har semestern börjat. 3 härliga veckor med bröllop ❤️, mysdagar med efterlängtade människor som jag inte sett på en evighet, lata dagar och förhoppningsvis lite sol
Stort samarbete med Bastard Burgers. **I samarbete med Anamma**. Hejsan. Hoppas allt är bra med er. Här på bloggen har det varit ganska lugnt i ett par veckor på grund av att det VERKLIGEN inte har varit lugnt för mig i övrigt
Blanda degen väl med hjälp av elvisp med degkrokar, Kitchen Aid (om du besitter en sådan, you lucky bastard) eller någon annan maskin med lagom många hästkrafter
Som ni säkert redan vet håller den en temperatur på 121 grader vid ett tryck av 15 Psi (ni får räkna om själva om ni inte gillar denna bastard till enhet) och behöver bara en liten puff värme då och då för att hålla sig där
Jävligt Gott gör månadens burgare på Bastard Burgers – Recept. Hej. Den här veckan har spenderats på Gastro Nord, Sveriges största branschmässa för hotell-, restaurang- och storkök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.