Submarines - välfyllda baguetter
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 baguetter
  • bordsmargarin
  • sallat
  • 4-6 skivor salamikorv till varje baguette
  • soltorkade marinerade tomater
  • oliver
  • 4 baguetter
  • 4 stora skivor lax eller 8 mindre
  • 5 cm gurka i tunna skivor
  • 250 g Kesella Gourmet
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1-2 dl fruktcocktail (avrunnen)
  • 4 baguetter
  • keso
  • 1 camembert
  • 12 skivor grevéost
  • 20 kuber marinerad ädelost (finns på burk) eller annan ädelost
  • gurkskivor
  • tomatklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.