Salta och peppra leverskivorna. Vänd dem i vetemjöl så att de får en lätt pudrad yta. Stek baconet knaprigt i en stekpanna, låt rinna av på hushållspapper
Jaha, den första leverrätten gick ju bra. För att inte säga mycket bra. Jag passar på att smida medan levergrytan är varm och slår till på en riktigt klassiker, kalvlever anglais
Dags för en resa till allas vår favoritdestination. Thailand. Detta blir dock inte en semesterresa med sol och bad utan en resa av det mer kulinariska hållet
Piece of vinbärskaka. 2016-07-07, 11. 00. Som sagt, det blir mycket bakning när det är sisådär väder ute. I söndags när P spelade golf och jag hängde med tjejerna så bakade vi dessa godingar
Vaniljsås kan vara lite knepigt att göra, men med tålamod och övning blir det en hitt. Passar till pajer, rabarberkompott eller som lager i en klassisk tårta
Stek baconstrimlorna krispiga och spara fettet. Lägg baconet åt sidan. Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
1. Stek baconstrimlorna krispiga och spara fettet. 2. Lägg baconet åt sidan. 3. Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.