Ta av stuffingen från plattan och låt kallna en stund tills det går att ta den med händerna. Krama ihop stuffingen i handen och fyll kycklingens insida
Fyll stuffingen i kalkunen. 1 kalkun (beregn ca ½ kg per person)smeltet smørsalt/pepper2 epler1 løk3-4 hvitløksfedd2 selleristilker150 g champignonet par skiver daggammelt brødlitt melksalt/pepperen skvett Worcestershiresaus½ ts tørket salvieSkrell eplene, ta ut kjernehusene og del eplene i små biter
Gör en stuffing med äpple, lök, katrinplommon och timjan. Lite då och då under årens lopp så har vi gjort helstekt Kalkon och då gärna en stor Bjässe som denna på 6 kilo, blir supergott när man låter den vara i ugnen länge med stuffing i och massa tillbehör a'la American Style
Dessutom bör man göra någon form av "stuffing". 2) inte fylla pippins mage med stuffing och 3) tillaga den betydligt kortare tid än vad engelska och amerikanska husmödrar har gjort genom åren
Hon hade verkligen gått all out och lagat kalkon (såklart), fluffig potatismos, candied sweet potatoes (dvs glaserad sötpotatis), skysås, tranbärsås och stuffing
Sagt och gjort, när vi kom hem så fixade vi ordning allt och kycklingen fyllde vi med en stuffing som bestod av vitt bröd, smör, lök och lite örter och kryddor vilket satte en extra god smak och smöret gjorde att kycklingen blev riktigt saftig och mör
Baguettes are some of my favorite types of bread, crunchy on the outside, soft on the inside and perfect for stuffing all sorts of things and bring along for a picnic outside
Sedan kunde man ta stuffing (bollen nere till vänster på bilden), korv, blomkål och ost, vitkål med bacon, rostad potatis och andra rotfrukter, bru sås och såser som pepparrot (perfekt för nötkött) och mint (för lamm)
For my stuffing I used turkey and whiskey cheese, my god that was tasty. I söndags åt vi upp resterna från i lördags (kyckling woken), blir mycket rester över i vårt hushåll senaste månaderna eftersom jag inte kan äta så mycket
Ja början med stuffingen då och förberedelserna är det väl lite pickel. Godsaker till stuffing, som sen rinner ut och blir en gudomligt god sky att ha som bas till såsen
Stuffing/FyllningFräs grönsakerna i smöret utan att de får färg. Till kalkonen åt vi kokt potatis, gräddsås, stuffing, brysselkål, coleslaw, gelé och en sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.