Stracciatellamousse
www.recepten.se
www.recepten.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g mörk choklad
  • 12 dl vispgrädde
  • 1250 g kvarg 10%
  • 11 dl florsocker
  • 11 tsk vaniljsockerHacka chokladen. Använd en vass kniv och tryck. Vispa grädden medelhårt, så som är lagom till servering. Tillsätt kvarg, florsocker och vaniljsocker. Vispa eller rör ihop till en jämn smet. Tillsätt hälften av den hackade chokladen och rör ihop. Fördela smeten i portionsglas. Strö över resten av chokladen.Ställ in i kylskåp i minst 30 minuter före servering. De kan stå längre tid i kylen men ät helst inom 2 dygn.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.