11 tsk
vaniljsockerHacka chokladen. Använd en vass kniv och tryck. Vispa grädden medelhårt, så som är lagom till servering. Tillsätt kvarg, florsocker och vaniljsocker. Vispa eller rör ihop till en jämn smet. Tillsätt hälften av den hackade chokladen och rör ihop. Fördela smeten i portionsglas. Strö över resten av chokladen.Ställ in i kylskåp i minst 30 minuter före servering. De kan stå längre tid i kylen men ät helst inom 2 dygn.
Oftast när jag planerar efterrätter så är förberedelse något som jag verkligen uppskattar. Att kunna göra hela eller delar av efterrätten i förväg är riktigt praktiskt
Chokladmuffins med stracciatellamousse. Det är bra att göra lite extra dekoraioner när man ska göra en tårta, för då räcker det även till några cupcakes dagen efter
Till efterrätt fick vi stracciatellamousse. Stracciatellamousse. Stracciatellamousse. Är lite halvseg efter ett mysigt valborgsfirande hos bästa vännerna igår med god mat, mycket surr plus några skrattanfall
Tårtan är glutenfri, fylld med chokladmousse & stracciatellamousse, dek med sp. Igår lovade jag mina kollegor en tårta till kaffet idag om HV71 skulle ta guld
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.