Strömmingslåda är en fantastiskt maträtt som man gärna äter om och om igen. Men, somsagt, vi börjar med en klassiker i extended version med ton av kaviar, gräslökoch Västerbottenost, Smaklig spis
Låt strömmingslådan gärna stå en stund och svalna av innan servering. Lägg ut strömmingsfiléerna på en skärbräda med skinnsidan ner, bred ut en liten klick kaviar på varje filé, rulla sedan ihop varje filé och lägg den överst i formen
Servera med kokt potatis och råkostsallad. Rulla strömmingen med skinnsidan inåt. 1salt och peppar. 11 msk kaviar. 11 msk gräslök. 1300 g Strömminingsfiléer salt och peppar 1 tsk matfett 1 st purjolök dm 1 msk kaviar 1 msk gräslök skivad 2 dl matlagningsgrädde 1 tsk majsstärkelse Servera med. 225°Salta och peppra strömmingen på den köttiga sidan. 1Vispa samman kaviar, gräslökoch grädde och häll över strömmingsrullarna
ICA fick bidra med Ekologisk Kaviar. Om man fått dra upp fisken själv, kanske plockat gräslökenoch varit medoch tillagat fiskpuddingen, brukar det inte vara några problem alls att äta den
Färsen smaksattes med parmesan ochgräslökoch biffarna blev hur saftiga och goda som helst. Vilken fullträff det här blev, jag är så nöjd och glad med hur första veckodagens middag blev
Skala och skiva potatis och lök. Varva potatis, lök och dill i en smord ugnssäker form. 11 1/2 dl lättrökt kaviar, till exempel Kalles. 1Vispa ihop kaviar, mjölk, ägg och peppar. 1Grädda i mitten av ugnen tills potatisen är mjuk och lådan har fin färg, 35-40 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.