För er som odlar eran egen squash, ni missar väl inte att lägga in den. Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning
Nu ska det bara puttra någon minut annars blir det skosula. Är det ett ålderstecken när man börjar längta efter mat som man inte längtade efter när man var liten
En typisk sommarpaj. Foto. Jurek Holzer. Sommaren är pajernas tid. Man längtar efter något ljust och fräscht, lättlagat och lättpackat, svalt och skönt
Variant med rabarberJag läste någonstans att man kunde byta ut citronerna i vilket fläderblomssaftsrecept som helst mot 2-3 rabarberstänger i mindre bitar
Ja nu äter vi verkligen tomat varje dag och vi har massor vilket ju är härligt. Men nu kommer också fukten vilket betyder att hänger tomaterna kvar för länge så möglar dom gärna
Jag har i några dagar nu provat att göra olika smoothies med Supernature Purely Greens Max pulver i. Allt blir ju grönt tack vare pulvret, om smoothien inte är typ rosa innan för då blir den brun, men smaken är annorlunda
En av de godaste desserterna som någonsin skapats måste ändå vara marängswiss. Denna underbar blandning av glass, grädde, banan, maräng, hallon och choklad
Jag började min allra första viktnedgång med pulverdiet men kände att det var inte för mig jag gick omkring och var småhungrig hela tiden och det blev så jobbigt tillslut
Foto. Jurek Holzer. Sillinläggningar hör onekligen ihop med svenska högtider. Har ni tröttnat på färdigköpt och samma gamla glasmästar-lök-dill-senapsmodellen kan ni testa den här – en ganska experimentell variant med en asiatisk touch
Det är alltså någon designer som tänkt till här. Tiden går. Just den där kvällen ville vi ha någonting till äpplena, vilket egentligen inte alls behövs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.