Vispa grädden och hacka dajmen i småbitar. Rör ihop det och varva tillsammans med maränger, glass, den skivade bananen och mandarinklyftorna i 4 dessertglas
Jag har i några dagar nu provat att göra olika smoothies med Supernature Purely Greens Max pulver i. Allt blir ju grönt tack vare pulvret, om smoothien inte är typ rosa innan för då blir den brun, men smaken är annorlunda
Jag har valt att döpa inlägget till "Någon typ av surdegsciabatta" mest för att som ni ser på bilden nedan, ser styckbröden inte riktigt ut som klassiska ciabattor
Hur genuint ungersk den här soppan är vet jag inte. Det spelar ingen roll. Det var det här jag ville ha. Gulasch får den heta för att den innehåller paprika i två olika former, färsk och torkad
Vispa grädden, dela jordgubbarna i små bitar och smula sönder marängerna i mindre bitar. Blanda alltsammans (spara några matskedar jordgubbar till dekoreringen) och häll upp i glas eller skål
Varför inte göra en stor skål med marängswiss att bjuda gästerna på. De kan med fördel göras någon dag innan (även om jag nu ger er receptet i sista stund) så att marängswissen snabbt går att slänga ihop strax innan servering
Det var länge sen jag lagade moussaka, köpte fin aubergine o har ju alltid frysen full med färs… Fast alla greker skriker nog rätt ut när dom ser vad jag kallar M…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.