Stockholmschili med ugnsrostade tomater och dinkelchips
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 kg högrev , i stora tärningar 3 msk spiskummin 2,5 msk Chipotlechili , pulver 2,5 msk anchochili , pulver 5 dl Coca cola 2 st röd chilifrukt , stora, finhackade 4 st vitlöksklyfta(or) , grovhackade 1 odefinierad matolja 1 odefinierad majsstärkelse , valfritt 2 st gul lök(ar) , mellanstora, i tunna halvmånar 500 gram fläskfärs 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Dinkelchips 0,5 tsk torrjäst 1 dl vatten , varmt 1 odefinierad cayennepeppar , strö över (eller andra kryddor) 1 odefinierad havssalt , strö över 3,5 dl dinkelmjöl 1 msk socker 1 msk olivolja Ugnstorkade tomater 1,5 tsk råsocker 1 tsk cayennepeppar , ca 1 msk olivolja 1 msk vit balsamvinäger , ca 6 st plommontomater , mycket mogna Till servering 1 odefinierad gul lök(ar) , hackad 1 odefinierad crème fraiche 1 odefinierad koriander , färsk 1 odefinierad ost , riven Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.