Stockholmschili med ugnsrostade tomater och dinkelchips
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg högrev , i stora tärningar
  • 500 gram fläskfärs
  • 2 st gul lök(ar) , mellanstora, i tunna halvmånar
  • 1 salt och peppar
  • 1 matolja
  • 4 st vitlöksklyfta(or) , grovhackade
  • 2 st röd chilifrukt , stora, finhackade
  • 5 dl Coca cola
  • 2.5 msk ancho-chilli , pulver, ca
  • 2.5 msk chipotle-chili , pulver, ca
  • 3 msk spiskummin
  • 1 salt
  • 1 majsstärkelse , valfritt
  • 6 st plommontomater , mycket mogna
  • 1 tsk salt , rökt
  • 1 tsk cayennepeppar , ca
  • 1.5 tsk råsocker
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger , ca
  • 3.5 dl dinkelmjöl
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk torrjäst
  • 1 msk socker
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl vatten , varmt
  • 1 cayennepeppar , strö över (eller andra kryddor)
  • 1 havssalt , strö över

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.