Äntligen är det sommar och då blir suget efter att göra utflykter och en massa god picknickmat. Grillad kall kyckling, sallad och Mango rajasås, rullas ihop och plastas in
Hummer, kräftor, krabba, räkor, små skålar med goda röror, en himmelsk dessert och mycket mer. Smält smöret i en kastrull på låg värme och tillsätt sockret
Resan gick under benämningen ”Solens mat & Italienska delikatesser” och var en ordnad gruppresa där vi flög ner till Rom direkt från Landvetter för att sedan med buss ta oss runt
Perfekt så här när sommaren ligger och trycker på runt hörnet. Jag serverar de heta räkorna kalla, men jag kan absolut tänka mig att de även fungerar utmärkt att servera lite halvljumma
Gröp ur avocadona och mixa med spenat, citrussaft, kokosmjölk och smält kokosolja. ½ dl kokosolja. Efter en vecka hemma i Jämtland åkte jag på torsdagskvällen tillbaka ner till Stockholm igen, efter en dag med möten på Ecocaféet
Farang Stockholm bjuder på ett recept från deras sydostasiatiska meny. En underbart krispig och god krabba med smakrik sallad och en dressing med sting
Idag vaknade man upp till ännu en dag med strålande solskenoch det är helt underbart skönt ute. Jag blir det iaf och får lite mer energi så har faktiskt både bakat och städat lite här hemma
Roséskumpa i kvällssolenVilken tajming, när vädret bestämde sig för att ge oss tillbaka sommaren begav vi oss till svåger och svägerska med tillhörande utomhuspool, tack för den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.