Härom dagen tog vi kanske ett av sommarenssista dopp. Han har tagitmigtill Oxnö, (som liggeriStockholms skärgård), som alltid har haft enspeciell plats imitt hjärta, men som idag har en helt annan och ännu större betydelse
Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke. Både vad gäller pajdeg ochfyllning. Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg
Det fanns tyvärr ingabifftomateriaffären (chock - detta är ju ändå Stockholmochintelillastaden på landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomaterigrönsaksdisken så det gick bra ändå
Baseniden här drycken är mjölk och sedan är det väldigtenkelt. Innan jag drog ivägtill jobbet imorse passade jag på att experimenterai köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Jag tog vad som finns att tillgå här hemma, och av hemkokt flädersaft, jordgubbar från frysenoch mynta ur rabatten (samt givetvis Bombay Saphire ur barskåpet ochtonic ur kylskåpet) blandade jag till sådana här läckert somrigadrinkar
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn purjolökeni några minuter. Kaviar- och purjolöksgratäng. Enfiskrättibarnens smak som passar perfekt att starta upp veckan med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.