Jag stekte kycklingen i omgångar. Servera med ris och resterande sås. Både jag och maken tyckte såsen blev perfekt, inte för söt men ändå söt nog (för det är ändå en ”sötsur sås”)
En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Stekt panerad fisk. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Justera smaken med vinäger och kycklingfond. Red med Maizena. Hacka och fräs lökarna i oljan. Rör ner socker, tillsätt sedan chilisås, vatten, ananasspad och vitvinsvinäger
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1 1/2 dl Strösocker 1/2 dl Ketchup 1 dl Äppelcidervinäger 1 1/2 dl vatten 1 msk Japansk soja 1 msk maizena eller potatismjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.