Stekt sea bassfilé med röd risotto
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 liter vatten
  • 3 msk hummerfond
  • 2 msk smör
  • 50 g finhackad schalottenlök
  • 3 dl arborioris
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 250 g cocktailtomater
  • 75 g riven pecorinoost
  • dl hackad dill
  • salt
  • svartpeppar
  • 3 dl färsk dill
  • 60 g pinjenötter
  • 1 vitlöksklyfta
  • 50 g pecorinoost
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 msk pressad citron
  • 0,5 tsk salt
  • svartpeppar
  • 600 g filéer av havsabborre eller makrill, med skinn
  • salt
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.