Risotto milanese medstekta skaldjur och gremolataPortioner. Stekta skaldjur. Skär lök och vitlök fint och fräs på medeltemperatur i gryta tills löken är glansig
Sänk värmen till medel/låg, risotton ska knappt puttra. Lägg upp fläsket på hushållspapper när det är alldeles krispigt så blir du av med överflödigt fett
Fiskdiskarna är fulla med färsk fisk och då måste man ju passa på. Risotton. Sökte på olika franska siter om tips om hur man skulle göra och jag blev väldigt nöjd med mitt resultat men lite ont i armen kanske
Till denna risottostekte jag hackad zucchini i olivolja, med lite pressad vitlök, ett par bitar kronärtskocka jag hade kvar och några kaprisar och faktiskt en dutt på slutet av den rivna parmesanen blev det en otippad god sidorätt
Jag knäpper ju bara med kameran och hoppas det ska bli något som blir bra och användbart. Stektaröda tomater och halloumitomaterfullkornspastahalloumiolivoljaflingsalt (Obs
Risotton kan också mycket väl serveras som ensamrätt tillsammans med en sallad och ett gott bröd. Lägg upp risotton på serveringsfat och strö över rikligt med persilja
Jag älskar både lax och risotto och kombinationen medknaperstekt bacon och sparris är kanon. Denna bas går ju att variera i det oändliga och med lite sojabönor i samt stekt svamp till blir det nog en fin vegetarisk rätt
Stekt Kycklingfilé. Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut. Är två burkar, den ena medröd curry pasta och den andra med grön curry pasta
Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft. Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.