4 Sill 500 g urvattnad steksill ca 2 dl vetemjöl 2 ägg ca 3 dl ströbröd 3 msk smör Lökgrädde 3 gula lökar 1 msk smör 3 dl vispgrädde saltoch vitpeppar Till servering kokt skalpotatis 1/2 kruka dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Själv föredrar jag dock när såsen är varmoch vaniljglassen smälter. I alla fall - den snabbaste efterrätten just nu är stekta äpplen i salt kolasås med vaniljglass
Lägg den på ett fat och håll den varm. Skölj av sillenoch låt den rinna av väl. Skala och skiva löken. Stek sillfiléerna vackert bruna på båda sidor i resten av fettet
Ta upp dem på fat och håll dem varma. Skölj av sillfiléernaoch låt dem rinna av. Skala och skiva löken. Servera sillen med kokt potatis, lök och råkostsallad med morot och vitkål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.