Servera äggetpå det stektarisetmed en klyfta lime, koriander och prik nam pla. Man kommer hem trött efter jobbet och inte orkar laga mat men har lite ris över från dagen innan, då slänger man lätt ihop denna rätt på det som finns i kylen
Hur de grillades kan jag inte svara på för det är ALLTID Peter som står för grillande här hemma. Vi hade kokt ris i kylen så den här stektaris-rätten gick lätt att fixa fram till grillmiddagen igår
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumi ochläggerovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Så jag velade mellan att antingen servera grytanmed kokt risoch naanbröd vid sidan om. Men såklart, jag vill inte skrämma iväg någon från det här goda receptet så vill man tycker jag att man ska servera grytanmedris
Resultatet blev matiga morotsvåfflor medstektäggoch grönsaker. Sen förstår jag självklart att alla inte har samma målsättning som jag och tycker det ser konstigt (och ohälsosamt) ut när man är så deffad, men i ochmed att en del av det jag jobbar med är att coacha fitnesstävlande så kommer det dyka upp en hel del såna bilder på bloggen under året
Men vi känner att vi närmar oss ett beslut i denna svåra fråga och inte hämtar vi hem vårt beslut från Tomelilla i alla fall, så mycket vet vi med bestämdhet
Toppa med de knaperstekta prosciutton och smörfrästa champinjoner. Lägg köttet i en ugnstålig grytamed lock, eller i en lergrytaoch tillsätt även löken, rotfrukterna och fläsket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.