Lägg upp de knaprigt stekta fiskarna på varma tallrikar. Krydda fiskarna med salt och peppar. Lägg smör i en stor stekpanna och stek fiskarna när smöret är ordentligt brynt
Tillsätt den till det smälta smöret och låt stå och puttra på medelvärme tills smöret och pepparroten fått en fin ljusbrun färg, rör då och då och passa noga så att det inte bränns
Blanda i spenat, krydda med svartpeppar och örtsalt. Sydfisk levererar igen med en otroligt fin lax. Ni kan lika bra använda vanlig vitlök, skiva den tunt sen gör precis som med den svartavitlöken
Smaka av med salt och svartpeppar, tänk dock på att buljongtärningen ger mycket sälta. Tillsätt de vita strimlorna från salladslöken och låt sedan såsen stå och sjuda på svag värme
Häll av vattnet genom ett durkslag och spola med kallt vatten. Badda kaprisen med hushållspapper. Värm lite olivolja i en stekpanna och knaperstek den torra kaprisen
Medstekt Karl Johansvamp, färsk parmesan, vitt vin, vitlök, grönsaksfond och hemligheten att röra ofta ochmed mycket kärlek ( och en tjockbottnad kastrull) kan den inte bli annat än gudomligt god
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.