Stekt kassler med morotsrisotto och balsamreducering med björnbär
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 morötter
  • 2 dl ris
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • Spadet sedan de kokade morötterna.
  • 4 cm purjolök
  • 2 msk smör
  • ½ dl riven ost
  • Vitpeppar
  • Citronpeppar
  • Salt
  • 200-250 gram kassler eller kött efter smak
  •  
  • Balsamreducering
  • 10 björnbär (går bra med frysta björnbär som får tina lite.)
  • 2 cm purjolök
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 dl vatten
  • ½ buljongtärning
  • 2 msk strösocker
  •  
  • Dekoration
  • 10 björnbär

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.