Stekt gösfilé med hjärtmusslor, potatiskräm och ogräs
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st
  • gösfiléer
  • 5 droppe(ar)
  • olivolja
  • 0,5 kg
  • hjärtmusslor eller blåmusslor
  • 1 klyfta(or)
  • klyfta vitlök
  • Saft av citron
  • 1 knippa(or)
  • färsk mejram
  • 1 dl
  • vitt vin
  • 2 msk
  • smör
  • salt
  • skalad potatis
  • ½ dl
  • vattnet från potatiskoket
  • ½ dl
  • vispgrädde
  • 2 msk
  • olivolja
  • salt
  • Rödplister, våtarv och kirskål

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.