Åh, vad underbart skönt det är med fredag och att ha en ledig helg framför sig. För er som vill laga till något smarrigt i helgen kan jag rekommendera denna rätt som jag lagade tillsammans med mina fantastiska syster-söner som båda två arbetar som kock
I helgen lagade jag fläskfilé som i grädde gratinerades medstekt lök och rosmarin. Gyllenstekt gul lök toppar fläskfilén innan grädde, ost och rosmarin fullbordar verket
Den som vill tar även lite svartpeppar och kanske något med mer smak, t. Att rosta potatis med grönsaker i ugnen på en plåt med lite flytande smör/rapsolja eller bara lite olja blir jättegott till en köttbit, t
Fläskfilémedugnsrostade morötter, getoscrème och pinjenötter. Smaka av med salt och peppar. Jag glömde tyvärr köpa pinjenötter, men det gick lika bra med flagad mandel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.