Späd med vatten mot slutet av stektiden. smord eller med bakplåtspapper. Visste inte riktigt hur jag skulle tillaga fiskfilén när jag kom hem så jag tog och bläddrade lite i den klassiska Rutiga kokboken och bestämde mig för att laga stektfiskfilé i ugn
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Remoulad 1 förp pickles (à 390 g) 2 dl crème fraiche 1 tsk dijonsenap salt och peppar Fisk 600 g alaska pollock 2 msk smör eller margarin 150 g salladsärtor Lägg till i inköpslistan
Helst hade jag inte gjort någon mat alls utan hängett mig åt trösterika kolhydrater, men av erfarenhet vet jag att ju tröttare jag är desto viktigare är det med kosten, så fredagsfisken fick i all sin enkelhet bli smörstekt lax medremouladsås och färska rädisor
Idag får ni i allafall receptet på en god remouladsås jag gjorde förra veckan. Idag får ni i allafall receptet på en god remouladsås jag gjorde förra veckan
Detta är en enkel klassiker med smak av Danmark. Börja med att vända filéerna i vetemjölet sen i äggen och sist i ströbrödet ( du kan behöva fylla på med mjöl och ströbröd)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.