Stekt ansjovisfylld strömming
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 strömmingar
  • peppar
  •  
  • Dillpotatismos
  • 200 g mjölig, nykokt potatis
  • 1 msk smör
  • hackad dill
  • pressad citron
  • salt
  • peppar
  • salt
  • 1 knippa finhackad gräslök
  • 1 msk ansjovisspad
  • 2 finhackade löskokta ägg
  • 1/2 finhackad gul lök lätt fräst i smör
  • 1/2 msk crème fraîche
  • 12 ansjovisfiléer, gärna lätt jästa
  • siktat rågmjöl + vetemjöl
  •  
  • Gräslökssås
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.