RÖD LINSSOPPA MED KOKOSMJÖLK. 14 mars 2016, 17. 28. Tänkas, när ni som mest trodde att jag hade gett upp bloggandet så kommer jag som en gubbe i lådan med ett recept
Den här maträtten mina kära vänner, den hoppas och tror jag att många kommer att testa. Har förstått av statistik att just rätter som denna är populära på min blogg
Postat av Elin onsdag 23/03 2016 kl. 20. 25 Kommentera. Morotssoppa med kokosmjölk och ingefära. Om du vill ha fler besökare till din matblogg – blogga om soppor
Enligt statistiken är ni många som verkar ha funderingar på att baka en bakelse till i morgon, men kanske är ni även några som känner att ni inte har tid för så mycket pyssel som bakelse
Läsaren Irene efterfrågade mina mest klickade recept. Så jag loggade in på Google Analytics och kollade in statistiken över mina mest besökta inlägg under dom senaste fem åren (jag ville inte gå alltför långt bak)
Sockerfri chokladmousse. 22 november 2015, 19. 02. Heej alla kära läsare. Om ni visste vad det värmer att efter såhär många månader logga in här och se att statistiken är densamma-ni är fantastiska
Jag vet inte i vilken ände jag ska börja i för att berätta om den här rättens alla nyttigheter. Här finns linser och fetaost som ger proteiner (med linserna får du fibrer och flera bra mineraler också på köpet) rödbetor med b -och c-vitamin och kalium som bland annat håller din muskelfunktion i trim, färsk spenat som ger både järn och a -och c-vitamin, avokado och valnötter som är fulla av nyttiga fetter och så lite antidoxiantrika granatäppelkärnor på toppen
Nu har jag gjort syrensaft som jag tänkt i flera år att jag ska testa. Härlig färg blev det och en annorlunda men god smak påminner lite om grapefrukt med honungssmak
Jag vet inte riktigt vad som hände igår, för min statistik på bloggen sköt i höjden. Är det någon som sett om något av mina inlägg blivit delat någonstans
Jamenvisst så är det. Trattorian fyller tre år och det är ju egentligen helt galet. Tre år av lagande, fotande, kommenterande och en väldigt massa ätande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.