Serve with a nice salad. I pajbotten har vi mixat vita bönor med mandelmjöl och frön, annars brukar vi mest göra pajbottnar av kikärtor, men man tagar vad man haver
Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare. Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare
Blanda brysselkålenmed olivolja, salt och svartpeppar i en ugnsform. Skär brysselkålen i halvor. Ta ut brysselkålen, strö över bacon samt ringla över balsamvinägern
Häromdagen ville jag prova om jag kanske skulle byta ut den kokta brysselkålen, som vi brukar ha på julbordet, mot en lite piffigare, rostad variant med glaze
4 500 g brysselkål 2 vitlöksklyftor 4 kvistar bladpersilja 1/2 dl olivolja 1/2 tsk salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Jag älskar det mesta medbrysselkål, så det var lite av en självklarhet att vi skulle laga den här rätten till vår adventsmiddag när jag hittade receptet i ett nummer av Mer Smak för några veckor sedan
Vi käkade den smaskiga gratängen med stekta bönbullar och rivna morötter. Ha på den rivna osten. Gratängen består av grovt riven potatis som blandas med hackad broccoli samt en mix av färskost och mjölk eller grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.