Vårrullar går ju att göra på alla möjligavis - fritera, steka eller bara rulla ihop. Den sistnämndavarianten är färska vietnamesiska vårrullar som nihittar recept på HÄR
Lägg smör i en hög stekpanna och stek det strimlade nötköttet så det får lite färg. Häll därefter i burken med Sweet & Sour, rör runt tills det är varmt
Häll chokladbitarna som är ganska grovt hackade, i en skål med plastfolie över och ställ i frysen. Spilli grädde och mjölk vispatills allt blandats samman
Krossa digestivkex, blanda med socker och smält smör. Vispaihop kondenserad mjölk med mjukosten, till en jämn smet, lägg icitronskalet och saften, forsätt vispa, tills det är väl blandat
Ångade spring rolls ”sous vide” är resultatet av en särskilt tursam kväll. Det är intespeciellt svårt att laga mat om man bara bryter ner det och tänker efter
coriander seeds. ) bone-in leg of lamb. 1 bunch cilantro. 1 bunch dill. 4 scallions or springonions, thinlysliced. 2 small preserved lemons, skin and flesh chopped. 4 garlic cloves, coarsely chopped. 1/4 cup extra-virginoliveoil, plus more for serving. 2 lemons, cut into wedges. coriander seeds2 Tbsp. fennel seeds1 bunch cilantro1 bunch dill3 small bunches tarragon4 scallions or springonions, thinlysliced2 small preserved lemons, skin and flesh chopped4 garlic cloves, coarsely chopped1/4 cup extra-virginoliveoil, plus more for serving2 tsp. ) bone-in leg of lamb4 lb. baby Yukon Gold potatoes2 lemons, cut into wedgesFlaky sea salt
Först ut är Vegan Spring Roll. Vet inte hur det är med dig men jag är näsan hungrig jämt. Och eftersom mina dagar och mittliv ofta innefattar ett högt tempo med allt från möten, lanseringar, yin yoga- & meditationsträning, gym/löpträning och fläng hit och dit – är det ibland svårt att hitta bra & nyttig mat på vift
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.