Servera med den kalla rhodeislandsåsen. Du behöver4 portioner360 g kräftstjärtar1/3 purjolök1/3 gurka2 korgar physalis1/2 lime, pressad saftRhodeislandsås3 msk majonäs3 msk chilisås2 msk gräddfilSalt och pepparGör såhärLåt kräftstjärtarna rinna av
1 msk sweet chili-sås. 1 msk sweet chili-sås. Superenkel dressing att göra, tar inte alls många minuter. Den är verkligen jättegod redan när den är klar, men smakar desto bättre när den har fått stå i kylen i åtminstone en timme före servering
Sås. Sås. Blanda gräddfil, chilisås och senap. Rör inte för mycket får då blir såsen för rinnig. 1/2 dl chilisås eller ketchup. 1/2 dl chilisås eller ketchup
Börja med RhodeIslandsåsen. Med pilsnersås till blir jag närmast okontaktbar. På ett receptkort i ett plastkartotek får den förstås få att jubla, men med färska smögenräkor, en hemgjord RhodeIsland och avsaknad av gröna ärtor kan det bli riktigt trevligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.