Låt koka någon minut och red av med vetemjöl eller maizena. Servera med basmati eller jasminris. Slå på vin, kycklingfond eller buljong, kokosmjölkoch grädde
En krämig nudelwok med hetta från chili och currypasta men fortfarande krispiga grönsaker. Normalt sett när jag lagar asiatiskt, blir det endera en gryta medkokosmjölk som serveras till ris, eller en nudelwok med en sojabaserad sås
tofu och nudlar medgrön curry i kokosmjölk. För 2-3 portioner 1 litet paket tofu (på bilden hasselnötstofu) 0,5 liter wokgrönsaker 3 dl kokosmjölk 1 fp algnudlar (ni vet de där kolhydratfria som ser ut som genomskinliga äggnudlar) Grön curry eller […] 2-3 portioner. 0,5 liter wokgrönsaker. 3 dl kokosmjölk
Chicken Wings på nytt sätt. Kokos, curry och banan är smaker som passar mycket bra till kyckling och tillsammans med chilidressing blev det en riktig smaksensation
Lägg upp riset, gröna bönor i röd curry och fiskfilerna på tallrikar, garnera med lite extra lime och kanske lite Thaibasilika om du har tillgång till det
Servera grytan med ris och lite koriander. Smaka av med salt. Tillsätt kokosmjölkenoch värm. Rör ner lök, vitlök, ingefära och chili och fräs ytterligare ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.