Tina spenaten och krama ur den. Hetta upp oljan i en kastrull och låt den hackade löken småputtra däri tills den precis är mjuk men fortfarande inte genomskinlig
God kväll kära läsare. Idag bjuder jag på ett vegetariskt recept. Jag skulle vilja beskriva mig själv som en smygvegetarian eller snarare en wannabe-vegetarian (termen sem/demi vegetarian passar inte riktigt in på mina matvanor)
Arbeta samman lammfärsen med övriga ingredienser till en smidig färs. Forma till runda bullar. Stek köttbullarna gyllene runt om i lite matfett tills de är genomstekta
Värm ugnen till 225°C. Tina spenaten. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen. Baka under tiden fiskpinnarna i ugnen ca 10-12 minuter, tillsätt mandlarna de sista 5 minuterna
1. Arbeta samman lammfärsen med övriga ingredienser till en smidig färs. Forma till runda bullar. 2. Stek köttbullarna gyllene runt om i lite matfett tills de är genomstekta
Servera med spenatris och yoghurt smaksatt med vitlök, salt och kajennpeppar. Spenatris. Spenatris. Halvera och ta ur chilifrukterna, använd gärna plasthandskar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.