Spenatpaté II Låt spenaten tinarinna av. Stjälp upp den på ett fat och garnera men "morotsrosor" och basilika. basilikaHemmets Journal
Spenatpaté I Blanda den med alla de övrigaingredienserna. Rör gärna ut mjölet i grädden först. Låt patén svalna något innan den stjälps upp Hemmets Journal
Spenatpaté med dill och morotsrosor Hacka den urkramade tinade spenaten. Blanda den med övrigaingredienser men rör gärna ut mjölet i grädden så att det inteklimparsigHemmets Journal
Spenatpaté med dill och morotsrosor Hacka den urkramade tinade spenaten. Blanda den med övrigaingredienser men rör gärna ut mjölet i grädden så att det inteklimparsigHemmets Journal
Spenatpaté II Låt spenaten tinarinna av. Stjälp upp den på ett fat och garnera men "morotsrosor" och basilika. basilikaHemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.