Spenat & getostfyllda  canneloni med rödbetsallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 kruka(or) basilika
  • 100 gram riven ost
  • 300 gram tinad fryst spenat
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk honung
  • 0.5 tsk sambal oelek
  • 2 msk tomatpure
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 st gul lök (ar)
  • 500 gram färska lasagneplattor
  • 400 gram passerade tomater
  • 100 gram soltorkade tomater
  • 200 gram getost
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 1 raps- eller olivolja
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 vit balsamvinäger
  • 2 st rödbetor
  • 1 st palsternacka (or)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.