De blev inte riktigt sådär chipskrispiga utan lite sega, men det var bara gott. Det är ju lite tråkigt att vara helylleheltigenomsupernyttig som jag är nuförtiden
Torka gärna av lite. ta ut dem, pensla skivorna och krydda med önskadkrydda. Eller tills de fått rätt Krisp/färg enligt smaklägg lite papper över och "tryck" försiktigt på dem så överflödig olja försvinner
Hackalöken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg. Häll ned vatten, buljongtärningar, senap och soja och låt koka i ca 5 min. 2 köttbuljongtärningar. 4 msk dijonsenap. 3 msk soja. 2 st gula lökar
Här får ni tips på Grönkålschips och det är verkligen jättegott. Nu när jag inte kan träna ordentligt pga ryggen så blir det inte så mycket träningsinlägg på bloggen så då bombar jag er med mattips och annat
Nyttigare och kalorisnålachips. Tvätta potatisen väl men låt skalet sitta kvar. Friterade chips. Skiva den tunt i matberedare och låt skivornatorka till på handduk eller hushållspapper
Den litet ovanliga kombinationen av honung, soya och citron ger fiskspettenutsöktsmak. Grilla dem inte för länge, då kan det hända att fiskköttet blir torrt
Att göra sina egna chips är betydligt enklare än vad man kan tro. Skiva potatisen så tunt som möjligt (gärna på mandolin) och lägg den i kallt vatten för att skölja bort stärkelsen
Facebook. Chiliflakes efter smak. Salt efter smak. Vattenkrasse till dekoration. Strimla vitkålen fint. Blanda pressad vitlök, limeskal, limesaft, oljor och kryddor med vitkålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.