Tomateroch sparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten och skaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Den här veckans vegorätt blir en innehållsrik och smakrik paj med färsk spenat, färsk sparris, färska tomateroch en fårost med smak av soltorkade tomateroch oregano
Bakade tomater. Strö på timjan och den krossade vitlöksklyftan. Bakade tomater. Samtidigt kokar du upp vispgrädden med en skivad vitlöksklyfta och en skivad schalottenlök
Dela tomaten i fyra delar, skär bort skal och inkråm. Tärna ner tomatköttet. Skär av nedre delen på sparrisen och koka den i saltat vatten till det finns en liten kärna kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.